- og brug for en ekspert i marken?

Godt solgt

Et godt lokalkendskab og mange års erfaring med vurdering og salg af boliger - i og omkring Kolding - med personlig og engageret rådgivning - skaber ekstra værdi, når du går i salgstanker.

Tryghed

Som sælger af sin bolig er der mange overvejelser at forholde sig til. Hvad er min pris, hvilken mægler skal jeg vælge, hvor skal jeg annoncere mit salg og hvordan? Med BoligKolding som din mægler vil vi med over 30 års erfaring i boligbranchen og vores store lokale netværk sørge for, at skabe tryghed før og under dit salg og frem til endelig handel. Med eget login til boligkolding.dk vil vi sørge for, at hele salgsprocessen er synlig, tilgængelig og overskuelig for dig.
Rapportsæt (tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke) er naturligvis med 3 måneders betalingskredit - og gratis fornyelse af tilstandsrapport og eftersyn ved eventuelt udløb af gyldighedsperiode.

 

 

Økonomi

Prisen for din bolig er afgørende for succes. Det er nemt at sætte prisen højt, men det giver ofte ikke det ønskede resultat - nemlig et salg. Vi vil med vores store kendskab til Kolding og boligmarkedet i og omkring byen give dig en korrekt og præcis rådgivning, der skal give dig den højest mulige værdi ved salget. Salgsvurderingen af din bolig er naturligvis gratis.

Synlighed

Ved brug af de nyeste boligsystemer og digitale markedsføringsløsninger vil din bolig blive præsenteret på både boligkolding.dk, boligsiden.dk, boliga.dk og andre boligportaler. Den vil også blive en del af markedsføringskampagner på de sociale medier og være præsenteret med professionelt tekst- og fotomateriale online, men også at finde i BoligKoldings forretning, nemt at besøge ved en af Koldings mest trafikerede veje - og parkering lige ved døren.

Bestil Salgsvurdering

Udfyld formularen, så vender vi tilbage for nærmere aftale.

Vi har modtaget din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os: Telefon: 7552 2424 · Mail: 6000@boligkolding.dk