Sælge

Fra salg - til solgt

Et godt lokalkendskab og mange års erfaring med vurdering og salg af boliger - i og omkring Kolding - med personlig og engageret rådgivning - skaber ekstra værdi, når du går i salgstanker.

Tryghed
• Som sælger af sin bolig er der mange overvejelser at forholde sig til. Hvad er min pris, hvilken mægler skal jeg vælge, hvor skal jeg annoncere mit salg og hvordan? Med BoligKolding som din mægler vil jeg med min 30 årige erfaring i boligbranchen og mit store lokale netværk sørge for, at skabe tryghed før og under dit salg og frem til endelig handel. Med eget login til boligkolding.dk vil jeg sørge for, at hele salgsprocessen er synlig, tilgængelig  og overskuelig for dig.

Økonomi
• Prisen for din bolig er afgørende for succes. Det er nemt at sætte prisen højt, men det giver ofte ikke det ønskede resultat - nemlig et salg. Jeg vil med mit store kendskab til Kolding og boligmarkedet i og omkring byen give dig en korrekt og præcis rådgivning, der skal give dig den højest mulige værdi ved salget. Salgsvurderingen af din bolig er naturligvis gratis.

Synlighed
• Ved brug af de nyeste boligsystemer og digitale markedsføringsløsninger vil din bolig blive præsenteret på både boligkolding.dk, boligsiden.dk, boliga.dk og andre boligportaler. Den vil også blive en del af markedsføringskampagner på de sociale medier og være præsenteret med professionelt tekst- og fotomateriale online, men også at finde i BoligKoldings forretning, nemt at besøge ved en af Koldings mest trafikerede veje - og parkering lige ved døren.

Erik Steenholdt

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Vurderingskonsulent for Totalkredit
Telefon: 7552 2424
Mail: 6000@boligkolding.dk