Køberkartotek

Du har helt sikkert nogle tanker om din kommende bolig, og dem kan vi hjælpe dig med at få indfriet. I Køberkartoteket sammenholder vi alle dine ønsker om beliggenhed, type, areal, antal værelser, pris og andre kriterier, som bringer dig nærmere dit nye hjem.

Drømmen

Du har en idé om, hvad drømmen om en bolig går ud på, men der er sikkert nogle spørgsmål, der mangler svar. Dem vil vi gerne hjælpe dig med at finde. Køb af bolig er udover fødsler, bryllupper og begravelser givetvis en af de begivenheder, som fylder mest i vores tanker og handlinger her i livet. Når vi sammen har fundet svarene, er du bedre rustet til at gå på boligjagt og finde drømmeboligen.

Realisering

Har du styr på finansieringen, er banken med på dine planer? – og har du måske en bolig, du skal have solgt først? Uanset hvilken udfordring du står med, så vil BoligKolding kunne hjælpe dig med rådgivning omkring dine muligheder i samråd med banken - og også med salg af din nuværende bolig. Sammen baner vi vejen til realisering af din nye bolig.

Tryghed

Når du nærmer dig realiseringen af din boligdrøm, vil vi sørge for, at du bliver ledt igennem hele processen fra første øjekast til endelig handel. Det være sig forståelsen af tilstandsrapporten, el-eftersyn, forsikringsforhold, gennemgang af købsaftale og øvrige handelsdokumenter, betingelser fra bank og andre relevante forhold, og hvilke frister og betingelser, du skal være opmærksom på. Vi er med dig hele vejen.