J.A. Petersens Park 60, 6093 Sjølund

  • Solgt

BO DIREKTE UD TIL ÅBNE MARKER 

145 m2 kvalitetsvilla bygget i 2006 på en af de attraktive grunde for enden af J.A. Petersens Park i Sjølund –  direkte ud til åbne marker.

Villa ligger præsentabel med en smuk åben forhave og stor flisebelagt indkørsel til integreret carport og godt redskabsrum. Der er god ekstra parkeringsplads. 

Her færdes man trygt på stisystemet til Sjølund-Hejls Skole, pasningsmuligheder, boldbanen, Multiarenaen og indkøb i Brugsen.

Gennemtænk og veldisponeret indretning – stort køkken/alrum i åben forbindelse med stor opholdsstue, værelsesafdeling med gode værelser og en separat forældreafdeling med eget bad. 

Fra entreen giver adgang til et stort værelse med indbygget skab. Soveværelset er med garderoberum og eget pænt forældrebadeværelse.

Den store opholdsstue har gode møbleringsmuligheder og dejligt udsyn til haven. kvalitetskøkken med stilrene detaljer og god bord- og opbevaringsplads. Fra spisepladsen er der direkte udgang til haven. 

Værelsesafdelingen er praktisk med 2 gode værelser, pænt lyst brusebadeværelse og bryggers/bagindgang med god opbevaringsplads i skabene og installation til både vaskemaskine og tørretumbler. 

Dejlig komfort med gulvvarme.

Skøn velanlagt baghave med stor græsplæne, sydvestvendt fliseterrasse med maser af plads og ekstra redskabsrum til opbevaring af havemøbler og -redskaber.

I bil er det nemt til motorvejsnettet, Sdr. Bjert og blot 15 minutters kørsel til Kolding centrum.

Tag cyklen til Skamlingsbanken og nyd den smukke natur, de kulturelle seværdigheder eller kør til strandene ved Binderup, Grøninghoved eller Hejlsminde.

Sjølund er en by med aktivt foreningsliv – se mere nedenfor: 

https://www.facebook.com/groups/317483025044293/ 

https://sjoelund.infoland.dk/ 

http://www.sjoelundif.dk/ 

Type
Villa
Boligareal
145 m2
Grundareal
1015 m2
Rum
6
Plan
1
Byggeår
2006
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
2.093 kr.
Sagsnummer
112ES-001486