J.A. Petersens Park 19, 6093 Sjølund

  • Solgt

ANDELSBOLIG MED SKØN HAVESTUE

Velholdt og indbydende andelsbolig – fritliggende på dejlig grund – i lukket lomme med fællesareal for boligerne i Sjølund.

Det er nemt at komme til og fra Sjølund – såvel mod Kolding, Christiansfeld og til motorvejsnettet – uden den megen trafik.

Andelsboligens 79 m2 er yderst veldisponeret indrettet og med lyse regulære rum. Entre med praktisk klinkegulv, 2 gode soverum og lyst brusebadeværelse med gulvvarme.

Hyggelig opholdsstue med gode møbleringsmuligheder og udgang til 18 m2 skøn kvalitetshavestue, som kan nydes en stor del af året. Direkte udgang til fliseterrasse og baghaven.

Funktionelt lyst spisekøkken med god skab- og bordplads. Praktisk bryggers/bagindgang med indbygget skabe og installation for vaskemaskine og tørretumbler. Køkken-, værelsesvinduer, bryggers- og hoveddøre er fornyet september 2019.

Der er udover boligarealet, et stort uudnyttet loftsrum på 55 m2.

Den ca. 400 have er velanlagt og nem at holde – flere gode kroge, hvor man kan sidde i skygge eller læ.

Flisebelagt indkørsel vil carport med godt redskabsrum.

En økonomisk sund funderet andelsboligforening.

LokalBrugsen har et godt udbud af dagligvarer – og børn har gåafstand til Sjølund-Hejls Skole (0-6), hvor der også er sports-, fritids- og lokalaktiviteter.

Omkring Sjølund finder du skøn natur ved Skamlingsbanken, strandene ved Binderup, Grønninghoved og Hejlsminde. Kun 7 km til den nye motorvejstilkørsel ved Vonsild.

Se mere på www.sjoelund.info

Type
Andelsbolig
Boligareal
79 m2
Grundareal
6238 m2
Rum
3
Plan
1
Byggeår
1989
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
3.145 kr.
Sagsnummer
112ES-001445