Gulirisvej 2, 6792 Rømø

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort

  LUKSUSFERIEBOLIG PÅ RØMØ – OG MED MULIHGED FOR GOD LEJEINDTÆGT


  Charmerende enderækkebolig  – velbeliggende i resort med wellness, badeland, restaurant, golf, bowling og mange andre aktiviter for børn og voksne. Her kan du parkere lige ved døren.

  Lys moderne indretning i 2 etager og med smagfuldt interiør.

  I stueplan er der åbent køkken med ø og alt i hvidevarer. Forlængelse af køkkenet er der spiseplads til 8 personer, brændeovn og hyggekrog med musikanlæg. I sommerperioden vil terrassedørenstå åben ud til den store sydvendte fliseterrasse, hvor familie og venner vil kunne nyde hinandens samvær.

  Der er 2 dejlige soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede skabe. Stilfuldt og indbydende brusebadeværelse med god plads.

  Smuk trappe til 1. sal med stor opholdsstue med komfortabel sofa- og sovemiljø. Det store gennemgående vinduesparti giver et fantastisk lysindfald – og adgang til pragtfuld sydvestvendt tagterrasse, hvor solen kan nydes dagen lang.

  Enjoy Resorts har 18 huls gofbane, restaurant og Wellness med spa- og terapibade, saunaer, saltvandsbassin dampbade og meget mere. Skønne strande, mangfoldige naturoplevelser og meget mere på Rømø.

  Der er mulighed for at tilkøbe "Brugeraftale – udvidet", som giver udvidet adgang til fællesfaciliteterne i badeland, wellness og golfbanen for husets ejer, gæster og lejere. 

  Lejeindtægt/ejerafregning fra Enjoy Resorts til ejer i 2019 ca. kr. 52.354,- .

  Husk bundfradrag ved udlejning op til kr. 41.800 (2020) p.a. ved udlejning via udlejningsbureau.

  Enjoy Resorts håndterer udlejning, eftersyn m.v. – http://enjoyresorts.dk/enjoy-partner/roemoe/

  Gå på opdagelse her:

  Type
  Rækkehus
  Kontantpris
  Tjek boliglån 1.195.000 kr.
  Boligareal
  112 m2
  Rum
  4
  Plan
  2
  Byggeår
  2007
  Ejerudgift pr. måned
  2.614 kr.
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering