Gulirisvej 2, 6792 Rømø

  • Solgt

LUKSUSFERIEBOLIG PÅ RØMØ – OG MED MULIHGED FOR GOD LEJEINDTÆGT


Charmerende enderækkebolig  – velbeliggende i resort med wellness, badeland, restaurant, golf, bowling og mange andre aktiviter for børn og voksne. Her kan du parkere lige ved døren.

Lys moderne indretning i 2 etager og med smagfuldt interiør.

I stueplan er der åbent køkken med ø og alt i hvidevarer. Forlængelse af køkkenet er der spiseplads til 8 personer, brændeovn og hyggekrog med musikanlæg. I sommerperioden vil terrassedørenstå åben ud til den store sydvendte fliseterrasse, hvor familie og venner vil kunne nyde hinandens samvær.

Der er 2 dejlige soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede skabe. Stilfuldt og indbydende brusebadeværelse med god plads.

Smuk trappe til 1. sal med stor opholdsstue med komfortabel sofa- og sovemiljø. Det store gennemgående vinduesparti giver et fantastisk lysindfald – og adgang til pragtfuld sydvestvendt tagterrasse, hvor solen kan nydes dagen lang.

Enjoy Resorts har 18 huls gofbane, restaurant og Wellness med spa- og terapibade, saunaer, saltvandsbassin dampbade og meget mere. Skønne strande, mangfoldige naturoplevelser og meget mere på Rømø.

Der er mulighed for at tilkøbe “Brugeraftale – udvidet”, som giver udvidet adgang til fællesfaciliteterne i badeland, wellness og golfbanen for husets ejer, gæster og lejere. 

Lejeindtægt/ejerafregning fra Enjoy Resorts til ejer i 2019 ca. kr. 52.354,- .

Husk bundfradrag ved udlejning op til kr. 41.800 (2020) p.a. ved udlejning via udlejningsbureau.

Enjoy Resorts håndterer udlejning, eftersyn m.v. – http://enjoyresorts.dk/enjoy-partner/roemoe/

Gå på opdagelse her:

Type
Ejerlejlighed
Boligareal
112 m2
Rum
4
Plan
2
Byggeår
2007
Ejerudgift pr. måned
3.564 kr.
Sagsnummer
112ES-001003