Vranderupvej 48, 6000 Kolding

  • Solgt

De store træer langs alleen byder dig velkommen, når kommer ned til Skovdruplund – en pragtfuld og gennemmoderniseret ejendom i landlige omgivelser med udsigt over området – og beliggende i Seest lige uden for bygrænsen. 

Her er albuerum, luft, natur og plads til hestehold eller andre aktiviteter.

Ejendommen er i løbet af de senere år blevet forvandlet til en moderne bolig med skær af den oprindelig stil – nu med stor lys hall, 2 skønne stuer med fransk dør, brændeovn og komfortabel gulvvarme. Stort køkken/alrum, som er perfekt indrettet til dagligdagen eller når familien og venner samles.  

Derudover byder stueplan på ikke mindre end 3 soverum, stort indbydende kar- og brusebadeværelse samt gæstetoilet. Praktisk bryggers med god plads til tøj, sko m.v.. Her er jordvarmeanlægget også installeret. Der er direkte adgang fra bryggers til den dobbelte garage.

En smut op af den smukke trappe i hallen bringer dig på 1. sal – overraskende veludnyttet med 4  dejlige værelser, walk-in, skabsgang samt et indbydende brusbadeværelse. I alt er det 7 soverum i villaen – også perfekt til den store sammenbragte familie!

Skovruplund var tidligere en trelænget gård, hvor det store staldbygninger nu er fjernet – og har givet et skøn udsigt.

Der er plads til heste- og dyrehold  i udhusbygningen, som bl.a. er med  3 bokse, sadelrum og stort redskabsrum.

Går du med alternative drømme om hjemmeværksted eller lignende – så er der her mulighed for at skabe  kreative rum med luft og frihed omkring. 

Markarealet er perfekt til mindre husdyrhold eller kan tilplantes. Ønsker du ikke at passe marken, så kan jorden sandsynligvis bort forpagtes eller blive passet af maskinstationen. Areal forberedt til ridebane.

Der er cykelafstand til skole, boldklub og by – samt busforbindelse på Vranderupvej.

Super dejlig bolig i fantastiske omgivelser med mange muligheder for den store familie med behov for plads. 

https://youtu.be/AFu1m_5XaA8

Type
Villa
Boligareal
270 m2
Grundareal
19000 m2
Rum
10
Plan
2
Byggeår
1856
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
2.784 kr.
Sagsnummer
112ES-001032