Sønderborgvej 3, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort


  MODERNE VILLA I 3 PLAN PÅ 253 ETAGEMETER I POPULÆRT KVARTER

  Spændende gennemmoderniseret villa i 3 plan, som siden 2008 er løbende blevet om- og tilbygget – højt beliggende i attraktivt kvarter i Koldings sydlige bydel – tæt ved Sdr. Vang Skole, indkøbsmuligheder, byens centrum og nemt i bil til motorvejsnettet.

  Villaen byder på dejlig lys entre med trappe til 1. sal/ underetagen og indbydende brusebadeværelse. Hyggelig opholdsstue med indbygget reol, gode møbleringsmuligheder og skydedøre til skønt stort køkken/alrum med ø og god spiseplads til hele familien. Ekstra stue/alrum med mange anvendelsesmuligheder – og direkte udgang til sydvendt terrasse og haven.

  Veludnyttet 1. sal med charmerende soveværelse med loft i kip, indbygget garderobe og terrassedør med udgang. Her er eventuel mulighed for etablering af tagterrasse. 

  Stort hyggeligt børneværelse – tidligere 2 – med indbygget skab og loft til kip. Fordelergangen er med indbygget skab. 

  Højloftet underetage, som i 2015 blev ombygget, og i dag er indrettet med 4 gode disponible rum, indbydende badeværelse med dobbelt bruser, teknikrum og praktisk bagindgang med indbygget skabe og god bordplads. 

  Praktisk direkte udgang fra baggang til den dobbelte muret carport med god plads til parkering og aktivitetsmuligheder under tag.

  En virkelig dejlig velanlagt have, kuperet og med fliseterrasser og godt udhus til opbevaring.


  Boligtype
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 3.195.000 kr.
  Boligareal
  156 m2
  Kælderareal
  85 m2
  Grundareal
  661 m2
  Rum
  4
  Plan
  3
  Byggeår
  1949
  Energimærke
  C
  Ejerudgift pr. måned
  2.611 kr.
  • Bestil dokumenter
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering