Sankelmarkvej 14, 6000 Kolding

  • Solgt

Charmerende villa med skøn have

Villaen på byder hele 155 etagemeter fordelt på 3 etager – nydelig entre med trappe til 1. sal og fine synlige bjælker. 
Hyggelig opholds- og spisestue i åben forbindelse med moderniseret funktionelt vinkelkøkken. Den blotlagte murstensvæg bidrager med varme og rustikt udtryk. Fra stuens spiseplads er der dejligt udsyn til haven – og direkte udgang til den sydvestvendte træterrasse. Pænt funktionelt brusebad. 
 
Overetagen er veldisponeret med alrum – perfekt til eksempelvis hjemmekontor, aktivitetsrum eller fællesrum – og 2 gode værelser med skråvægge.Praktisk baggang med garderobeplads og udgang til haven, trappe ned til underetagen samt adgang til køkkenet i stueetagen.Underetagen er indrettet med vaskerum, 2 gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Her er fjernvarme og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Disponibelt rum til opbevaring.
 
Bag villaen er den skønnest have med frugttræer, stor fliseterrasse med pergola, overdækning, hyggelig anneks og godt udhus. Grusbelagt parkeringsareal foran carporten. 
 
Fra Sankelmarkvej er der gåafstand (1,5 km) til midtbyen, børnepasning og de populære skoler – Sdr. Vang Skole og Brændkjærskolen med Brændkjærhallen. Nemt til indkøb i Netto, Føtex, 365 og Center Syd. Få minutter til motorvejsnettet.

Type
Villa
Boligareal
102 m2
Kælderareal
53 m2
Grundareal
741 m2
Rum
3
Plan
3
Byggeår
1928
Energimærke
E
Ejerudgift pr. måned
2.336 kr.
Sagsnummer
1120000090