Sankelmarkvej 14, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegning
  • Kort

  Charmerende villa med skøn have

  Villaen på byder hele 155 etagemeter fordelt på 3 etager – nydelig entre med trappe til 1. sal og fine synlige bjælker. 
  Hyggelig opholds- og spisestue i åben forbindelse med moderniseret funktionelt vinkelkøkken. Den blotlagte murstensvæg bidrager med varme og rustikt udtryk. Fra stuens spiseplads er der dejligt udsyn til haven – og direkte udgang til den sydvestvendte træterrasse. Pænt funktionelt brusebad. 
   
  Overetagen er veldisponeret med alrum – perfekt til eksempelvis hjemmekontor, aktivitetsrum eller fællesrum – og 2 gode værelser med skråvægge.Praktisk baggang med garderobeplads og udgang til haven, trappe ned til underetagen samt adgang til køkkenet i stueetagen.Underetagen er indrettet med vaskerum, 2 gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Her er fjernvarme og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Disponibelt rum til opbevaring.
   
  Bag villaen er den skønnest have med frugttræer, stor fliseterrasse med pergola, overdækning, hyggelig anneks og godt udhus. Grusbelagt parkeringsareal foran carporten. 
   
  Fra Sankelmarkvej er der gåafstand (1,5 km) til midtbyen, børnepasning og de populære skoler – Sdr. Vang Skole og Brændkjærskolen med Brændkjærhallen. Nemt til indkøb i Netto, Føtex, 365 og Center Syd. Få minutter til motorvejsnettet.

  Type
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 1.875.000 kr.
  Boligareal
  102 m2
  Kælderareal
  53 m2
  Grundareal
  741 m2
  Rum
  3
  Plan
  3
  Byggeår
  1928
  Energimærke
  E
  Ejerudgift pr. måned
  2.336 kr.
  Sagsnummer
  1120000090
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering