Sandbjergvej 43, 6000 Kolding

  • Solgt

En spændende villa  – klar til indflytning

 
Flot familievilla på stille og lukket villavej op til grønt område i Seest. Kort afstand til Bakkeskolen, daginstitutioner, indkøb og naturen i Kolding Ådal.
Stor carport, som også danner overdækket indgangsparti ved entreen. Værelsesafdeling med 3 store værelser og badeværelse med brus. Stort bryggers med mange skabe. 
Fransk dør til familiens samlingssted, det store åbne rum med stue, alrum og nyt køkken. Flot Kvik køkken med alt i Siemens hvidevarer. Praktisk og velfungerende med mange skuffer og skabe med touch. 2 ovne, stort køleskab,  induktionskogezone med indbygget emhætte, intregreret opvaskemaskine og Qooker med både kogende vand og danskvand.
Fra alrummet er der adgang til forældresoveværelse med walk-in og direkte adgang til stort lækkert badeværelse med bruseniche.
Fra køkkenet er der udgang til stort syd og vestvendt terrasseanlæg. 
Der er gulvvarme i hele huset. De fleste gulv er praktiske og flotte PU-gulve. (PU-gulve er et blødt gummigulv, der både er slidstærkt, støjdæmpende og sikkert). Centralstøvsuger. Genvex, der er med til at give et godt indeklima. 
Villaen er opgraderet i 2022 nyt køkken og moderniserede badeværelser. Der er flotte hvide lofter – saksespær i køkken, alrum og stue, hvilket er med til at give oplevelsen af store lyse rum. 
I carporten er der også stort isoleret hobbyrum. I haven er der stort redskabsrum, hvor der er forberedt udekøkken. Det meste af grunden er flisebelagt. Det grønne område bag huset er med til at give et dejligt lukket og ugeneret terrassemiljø.

Type
Villa
Boligareal
166 m2
Grundareal
752 m2
Rum
5
Plan
1
Byggeår
2007
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
2.607 kr.
Sagsnummer
112KE-001497