Peter Tofts Vej 14, 6000 Kolding

  • Solgt

Området byder på masser af sports- og fritidsfaciliter lige i “baghaven” – ligesom der herfra er nemt til skoler, daginstitutioner, indkøb og stisystemer til naturen ved Kildevæld.

Kom med indenfor – i entreen, hvor der er garderobeskab, er der både adgang til kontor, indbydende moderniseret brusebadeværelse med gulvvarme. Regulært soveværelse med indbygget skabe.  Lyst funktionelt køkken i åben forbindelse med spisepladsen og den hyggelig stue/alrum med brændeovn. Den franske dobbeltdør åbner op til en skøn tilbygget opholdsstue fra 2007 med loft til kip, udsyn til haven – og dørsparti til vestvendt overdækket terrasse, hvor I i hinandens selskab, vil kunne sidde sammen – grille, spise og hygge have hyggelige timer. 

Af trappen fra entreen byder underetagen, med egne indgange, på adskillige gode rum til værksted, opbevaring og viktualierum. Det er  praktisk med separat toiletrum og stort badeværelse med hjørnekar. Godt bryggers samt 2 fantastiske disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. 

Haven er dejlig lukket – med læfyldte terrasser – hvor du både kan fange morgen, middag og aftensolen.  

Gode parkeringsmuligheder, såvel i carporten som området foran den tidligere garage. 

Med Kfum-hallerne og Kvarterhuset, er der året rundt masser af sportsaktiviteter for både børn og voksne.  

Tag på rundtur her: 

https://youtu.be/dDbeZkI1cas

Type
Villa
Boligareal
104 m2
Kælderareal
104 m2
Grundareal
801 m2
Rum
3
Plan
2
Byggeår
1956
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
2.634 kr.
Sagsnummer
112ES-001020