Låsbygade 95, st.. TH, 6000 Kolding

  • Solgt

Søger du en god lejlighed med central beliggenhed, altan og parkeringsplads – så skal du se denne ejerlejlighed!

Ejendommen er bygget i 1979 med i alt 12 ejerlejligheder – og centralt beliggende i forhold til gågademiljøet, uddannelsessteder, indkøb, grønt område og Slotssøen. Her har du cafeer, restauranter, spisesteder og indkøb lige om hjørnet. 

Pæn fælles trappeopgang til lejligheden, som er smart indrettet med fordelergang til alle lejlighedens rum. Stuelejligheden er højt beliggende uden indsyn fra forbipasserende på fortov eller gaden.

Her er overraskende god plads – dejlig lys og rummelig stue med plads til både spisebord og sofaen.

Dejligt med terrassedør til den sydvestvendte altan, hvor man kan sidde ugenert.

Indbydende nyere brusebadeværelse, som blev moderniseret i 2013 – lyst og med hvid sanitet, lyse klinker og skydedør, der giver ekstra plads.

I 2013 blev køkkenet også fornyet – pænt hvidt vinkelkøkken med praktisk god skabs- og bordplads – og mulighed for en lille spiseplads. 

Her er et rigtig godt ekstra værelse, som kan indrettes til eksempelvis børne-/gæsteværelse, kontor, spisestue – eller lige der matcher dit ønske. Godt regulært soveværelse med pænt gulv og klædeskab.

Der er fælles kælder med vaskefacilitet, cykelrum og opbevaringsmulighed i 2 depotrum. Ejerforeningen er velfungerende.

Bag ejendommen hyggeligt fælles haveareal – og parkeringsareal. 

Et oplagt valg for dig, som søger et godt forældrekøb, en delelejlighed – eller blot vil bo i en central kvalitetslejlighed, hvor de ikke skal investere i de “dyre  rum”.

Type
Ejerlejlighed
Boligareal
72 m2
Grundareal
1459 m2
Rum
3
Plan
1
Byggeår
1979
Energimærke
D
Ejerudgift pr. måned
1.375 kr.
Sagsnummer
LBG95ST18