Kolliinsgade 17, 6000 Kolding

  • Solgt
  • Købsaftale underskrevet

Udlejningsejendom med 2 flotte lejligheder. God central beliggenhed. Gode P-forhold.

Velholdt udlejningsejendom med 2 lejligheder, som siden 2009 er blevet løbende moderniseret. Gode P-forhold og carport på grunden

Centralt beliggende på rolig vej i Kolding centrum, i kort gå afstand til Banegården, det nye universitet, IBC, Designskolen, indkøb, fitnesscenter, offentlig transport og samtidigt med nem og hurtig adgang til motorvejsnettet.

Stuelejligheden blev gennemgribende i 2015, og er indrettet med:

Entré. Lyst pænt spisekøkken med udgang til altan. Moderniseret badeværelse med brus. Soveværelse og en hyggelig opholdsstue.

Første sals lejligheden, en spændende utraditionel lejlighed, er indrettet med:

Entré samt trappe. Lyst køkken i åben forbindelse med stue. Pænt badeværelse med brus. Hems der nemt kan anvendes til kontor. Soveværelse. Hems der har været udnyttet som soveværelse.

Kælderetagen er indrettet med fælles bryggers/vaskerum med vaskeri (polletsystem) og depot/teknikrum. Fjernvarmeunit og elinstallationer fra 2009.

Den resterende del af kælderen er særskilt indrettet med brugbart køkken, brusebadeværelse og fordelergang til 2 disponible rum. Ikke godkendt til beboelse, men har været udlejet med kortere lejemål.

Fundamentet er blevet isoleret. Grunden er på 356 m2 og anlagt med lille have og dobbelt carport i baggården.

Type
Udlejningsejendom
Lejeindtægt
0 kr.
Boligareal
169 m2
Kælderareal
85 m2
Grundareal
356 m2
Byggeår
1910
Energimærke
E