Kildevang 10, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegning
  • Kort

  BO TÆT VED NATUREN 

  Indflytningsklar familievilla i et absolut attraktivt kvarter i Kolding – højt beliggende for ende af lukket villalomme med udsyn til området og direkte grænsende op til grønt område med natur, legeplads og masser af sportsfaciliteter for enden af Kildevang.

  Indretningen er veldisponeret med rummelig entre, alrum i åbent forbindelse med køkken, stuen og spiseplads. Køkkenet er moderniseret og med god skuffe og bordplads. Fra spisepladsen er der  direkte udgang til stort fliseterrasse med både morgen- og aftensol. Stor markise, som byder ly for vind og dug. Opholdsstuen er lys med mange møbleringsmuligheder, parketgulv, hyggelig brændeovn og udgang til sydvestvendt træterrasse og skøn lukket have.  Børneafdeling med 3 regulære børneværelser og lyst badeværelse med bruseniche og hjørnekar. Separat forældresoveværelset med direkte adgang til indbydende brusebadeværelse.  Praktisk bryggers med skabsvæg og fyrrum med fjernvarme.
   
  Parkeringsforholdene er også i top med stort flisebelagt indkørsel til carport – som nemt kan forlænges med plads til udhus m.v..
   
  Med Kildevæld som nabo er der nem adgang til gå- og cykelture på stierne i naturen. Der er også mange indkøbsmuligheder, flere skoler, børnehaver og vuggestuer i nærheden, og motorvejsnettet er let tilgængeligt.

  Hvis du har brug for yderligere information eller ønsker at besøge villaen, er du velkommen til at kontakte os for at arrangere en fremvisning.

  Type
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 2.945.000 kr.
  Boligareal
  174 m2
  Grundareal
  926 m2
  Rum
  6
  Plan
  1
  Byggeår
  1967
  Energimærke
  C
  Ejerudgift pr. måned
  2.413 kr.
  Sagsnummer
  1120000145
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering