Junghansvej 47, 6000 Kolding

  • Solgt

Flot rækkevilla for de kræsne købere. Gennemmoderniseret og nyindrettet med stor køkken/alrum og integreret, isoleret udestue.

Lille og praktisk have med stor terrasse mod syd. Stor dobbelt carport lige ved hoveddøren, så den også virker som overdækket indgangsparti.

Rækkevillaen blev for få år siden ombygget, og fremstår i dag med moderne indretning og tidssvarende materialevalg, hvor der ikke er gået på kompromis.

Entreen er pænt kombineret med bryggers med mange skab og bordplads.

Flot stort køkken i åben forbindelse med stuen og med udgang til isoleret udestue som fungerer som et stort leverum. Fra udestuen er der udgang til haven og den sydvendte terrasse.

Lys opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet. 

Køkkenet er med kvalitetshvidevare og god skuffe- og bordplads. Udestuen er af så god kvalitet, at den kan anvendes hele året.

Der er også fundet smart plads til et fint gæstetoilet i stueetagen.

Overraskende veludnyttet overetage med 3 gode soverum samt lyst indbydende brusebadeværelse.

Junghansvej ligger i Koldings Sydvestkvarter med kort afstand til flere skoler, daginstitutioner og et stort udbud af dagligvarebutikker og indkøbsmuligheder i nærheden.

Godt udhus til opbevaring m.v. ved carporten. 

Lige rundt om hjørnet byder området blandt andet på masser af sports- og fritidsaktiviteter i Kfum-haller og Kvarterhuset  – ligesom der herfra er gåafstand til skoler, gymnasium, daginstitutioner og stisystemer til naturen ved Kildevæld.

Få minutter til motorvejsnettet, uddannelsessteder og byens centrum.

Type
Rækkehus
Boligareal
109 m2
Grundareal
310 m2
Rum
4
Plan
2
Byggeår
1968
Energimærke
D
Ejerudgift pr. måned
2.029 kr.
Sagsnummer
112KE-001120