Fjordvej 75, 6000 Kolding

  • Solgt

MODERNE FUNKTIONEL VILLA I SYDLANDSK STIL

Gennemmoderniseret og indflytningsklar villa – beliggende i 2. række med skønt udsigt til fjorden.

Fra Fjordvej i Strandhuse har du kort til indkøb, skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Få hundrede meter til badebroen og naturen med skov langs fjorden. Nemt til motorvejsnettet og byen.

De 139 etagemeter er overraskende veldisponerede med lys entre med garderobe og gulvvarme. Skønt højloftet alrum i åben og forskudt forbindelse med køkken. Her er et skønt lysindfald fra det store terrassedørsparti, der giver adgang til de sydvestvendte terrasse.

Svane-køkken med god skabs- og bordplads, indbygget opvaskemaskine og indbygget loftsemfang.

Fransk dør til hyggelig opholdsstue med gode indretningsmuligheder og terrassedør udgang sydøstvendt terrasse og haven. Smarte malede plankegulve.

Skydedør til forskudt værelsesafdeling med fordelergang til dejligt stort soveværelse med udgang til østvendt terrasse og haven. Indbydende badeværelse med dobbelt brus og gulvvarme. Walk-in eller godt kontor. Godt børne-/gæsteværelse.

Nedgang til underetagen fra køkkenet til praktisk bryggers med bagind-/udgang til haven. Lyst brusebadeværelse samt stort disp. rum med mange anvendelsesmuligheder. Indbygget LED i loftet og skabsvæg med vinkøleskab. 

Fra de dejlige fliseterrasser er fint udsyn til fjorden og god plads til have- og loungemøbler.

Flisebelagt indkørsel til muret carport med godt isoleret hobby-/redskabsrum. Skur til opbevaring af diverse haveredskaber. 

Nem anlagt have, hvor robotplæneklipperen passer den lille græsplæne. 

Type
Villa
Boligareal
113 m2
Kælderareal
26 m2
Grundareal
419 m2
Rum
5
Plan
2
Byggeår
1930
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
2.932 kr.
Sagsnummer
112ES-001340