El-Vej 3, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegning
  • Kort

  Familievilla i Seest

  Denne moderne villa er perfekt til den store familie, der ønsker at bo i rolige omgivelser tæt på skoler, daginstitutioner, indkøb, natur og sportsfaciliteter. Beliggende på hjørnet af lukket lomme i Seest og har en veldisponeret indretning på 177 m² og 60 m² kælder, der giver plads til hele familien.

  Villaen byder på entre, nyrenoveret gæstetoilet og en skøn stor opholdsstue med gode møbleringsmuligheder, hyggelig brændeovn og udgang til havestue, som kan benyttes en stor del af året. Det lyse indbydende køkken/alrum har plads til langbord, er funktionelt indrettet og med lyst inventar og træbordplade. Klinkegulv med komfortabel gulvvarme. Direkte udgang til stor sydvestvendt fliseterrasse og haven.

  Værelsesafdelingen er med forskudte etager og består af forældresoveværelse, 3 værelser, fordelergang med god garderobeplads, lyst indbydende brusebadeværelse og et disponibelt rum til opbevaring. 
  Nedgang fra værelsesafdelingen til højloftet kælder med stort vaskerum, depotrum, 2 sammenhængende disponible rum med plads til aktivitetsmuligheder/teenageafdeling. Praktisk bagindgang gør det nemt for børnene at komme ind med deres støvler, tasker og tøj. Hobbyrum med fjernvarmeunit fra maj 2020.
   
  Nyt tag i 2020.

  Den lukkede have har god plads til børnenes leg, boldspil og fritidsaktiviteter. Flisebelagt indkørsel til carport med redskabsrum.
  Der er også god opbevaringsmulighed i udhuset samt praktisk cykelparkering under halvtag.

  Type
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 2.185.000 kr.
  Boligareal
  177 m2
  Kælderareal
  60 m2
  Grundareal
  961 m2
  Rum
  6
  Plan
  1
  Byggeår
  1966
  Energimærke
  E
  Ejerudgift pr. måned
  2.261 kr.
  Sagsnummer
  1120000107
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering