Egebakken 6, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort

  UNIK VILLA I TVED

  Gennemmoderniseret villa i forskudte plan med stilsikkert materialevalg og en kræsen sans for detaljer – beliggende på lukket vej i det attraktive Tved.
   
  I vil blive vilde med villaens køkken/alrum – smagfuldt, funktionelt og eksklusivt køkken – linoleumsfronter og rustfri Quooker med praktisk udtræksslange. Nyd masser af bord- og skuffeplads – lysindfaldet fra loftsvinduer, akustik-felternes organisk look og de direkte udgange til den sydvestvendte træterrasse og haven.
   
  Spiseafsnit med stor østvendt vinduesparti og integreret skydedør til den hyggeligste stue med brændeovn og skydedørsparti til den overdækkede del af træterrassen.

  Forældresoveværelse med direkte adgang til eget indbydende brusebadeværelse. Praktisk entre, brusebadeværelse og godt kontor ved køkkenet.
   
  Komfortgulvvarme i badeværelserne. Smukke massive egetræsgulve og fodlister. Gennemtænkt led-belysning med dæmpning i flere rum.
   
  Forskudt plan til værelsesafsnit med repos og 2 gode værelser. Underetage med bagindgang med skab og stort praktisk bryggers, teknik- og depotrum.
   
  Villaen er efterisoleret med 400 mm isolering loftet, hulmursisoleret og med træ/alu 3-lags lavenergivinduer.
   
  Skøn lukket og ugenert have – simpel anlagt og som nemt kan holdes. Gode opbevaringsmuligheder i det store redskabsrum.
   
  Parkering til biler foran villaen. Plads til etablering af carport.
   
  Egebakken ligger tæt ved naturen ved Dalby Møllesø, gå- og køreture på mountainbike i Djævlekløften, Geografisk Have, lystbådehavnen og fjorden. Gåafstand til indkøb, skoler, uddannelses- og daginstitutioner. Nemt til motorvejsnettet.

  Type
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 3.485.000 kr.
  Boligareal
  141 m2
  Kælderareal
  30 m2
  Grundareal
  685 m2
  Rum
  7
  Plan
  2
  Byggeår
  1964
  Energimærke
  C
  Ejerudgift pr. måned
  2.482 kr.
  Sagsnummer
  112ES-001468
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering