Egebakken 6, 6000 Kolding

  • Solgt

UNIK VILLA I TVED

Gennemmoderniseret villa i forskudte plan med stilsikkert materialevalg og en kræsen sans for detaljer – beliggende på lukket vej i det attraktive Tved.
 
I vil blive vilde med villaens køkken/alrum – smagfuldt, funktionelt og eksklusivt køkken – linoleumsfronter og rustfri Quooker med praktisk udtræksslange. Nyd masser af bord- og skuffeplads – lysindfaldet fra loftsvinduer, akustik-felternes organisk look og de direkte udgange til den sydvestvendte træterrasse og haven.
 
Spiseafsnit med stor østvendt vinduesparti og integreret skydedør til den hyggeligste stue med brændeovn og skydedørsparti til den overdækkede del af træterrassen.

Forældresoveværelse med direkte adgang til eget indbydende brusebadeværelse. Praktisk entre, brusebadeværelse og godt kontor ved køkkenet.
 
Komfortgulvvarme i badeværelserne. Smukke massive egetræsgulve og fodlister. Gennemtænkt led-belysning med dæmpning i flere rum.
 
Forskudt plan til værelsesafsnit med repos og 2 gode værelser. Underetage med bagindgang med skab og stort praktisk bryggers, teknik- og depotrum.
 
Villaen er efterisoleret med 400 mm isolering loftet, hulmursisoleret og med træ/alu 3-lags lavenergivinduer.
 
Skøn lukket og ugenert have – simpel anlagt og som nemt kan holdes. Gode opbevaringsmuligheder i det store redskabsrum.
 
Parkering til biler foran villaen. Plads til etablering af carport.
 
Egebakken ligger tæt ved naturen ved Dalby Møllesø, gå- og køreture på mountainbike i Djævlekløften, Geografisk Have, lystbådehavnen og fjorden. Gåafstand til indkøb, skoler, uddannelses- og daginstitutioner. Nemt til motorvejsnettet.

Type
Villa
Boligareal
141 m2
Kælderareal
30 m2
Grundareal
685 m2
Rum
7
Plan
2
Byggeår
1964
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
2.506 kr.
Sagsnummer
112ES-001468