Brennerpasset 99, 6000 Kolding

  • Solgt

VELHOLDT VILLA MED SKØN UDSIGT TIL KOLDING ÅDAL

Beliggende i attraktivt, grønt og børnevenligt kvarter i Kolding – tæt ved skoler, sportsfaciliteter, indkøb og naturoplevelser.

Herfra er gåafstand til den skønne natur langs Kolding Å, med sti til Koldings centrum, og Oplevelsescenteret Harteværket.

Villaen er fra 1987 og byder på 146 m2 fordelt på 2 plan og dertil en muret garage på 22 m2.

Stueplanen indeholder et pænt, lyst og funktionelt køkken i åben forbindelse med den rummelige spise- og opholdstue, hvorfra der er udgang til sydvendt terrasse, haven og udsigt.

Derudover godt børneværelse eller kontor samt soveværelse med indbyggede skabe. Der er ligeledes et funktionelt bryggers og et lyst indbydende brusebadeværelse med gulvvarme. 

Fra entreens trappe op til 1.salen bliver du mødt af en stor opholdsstue, med masser af plads til fællesrum og aktivitet.

Der er udgang til en sydvendt svalegang, hvor man kan nyde udsigten udover ådalen. Der er tillige 2 børneværelser samt toilet.

Haven er velanlagt, ugenerte terrasser med skøn udsigt, plads til gyngestativ, trampolin eller andre kreative udfoldelser. 

Brennerpasset er en lukket villavej, hvor du er i cykelafstand til byens centrum, samt hurtig og nem adgang til motorvejsnettet i bil.

Har denne villa vakt din interesse? – så kontakt os for at se mere.

Type
Villa
Boligareal
146 m2
Grundareal
747 m2
Rum
6
Plan
2
Byggeår
1987
Energimærke
B
Ejerudgift pr. måned
2.564 kr.
Sagsnummer
112ES-001201