Brandorffsvej 20, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegning
  • Kort

  Charmerende murermestervilla i populært kvarter

  Brandorffsvej ligger i det eftertragtede Sydvestkvarter, som byder på gode indkøbsmuligheder, flere skoler, daginstitutioner, aktiviteter i Kvarterhuset og mange idrætsfaciliteter i Pulzion-hallerne og de nærliggende idrætsklubber. 
  Her bor du i gåafstand til centrum og naturoplevelser i Hylkedalen. Nemt til motorvejsnettet.
   
  Villaen er løbende vedligeholdt siden renoveringen i 2012 – og er indrettet med nydelig trappeopgang, skønt køkkenalrum i åbent forbindelse til hyggelig opholdsstue. Køkkenalrummet er familiens ideelle rum for fælles madlavning og samvær. Troldtektlofterne sikrer god akustik, og fra køkkenet er der udgang til den vestvendte terrasse og haven. Indbydende lyst brusebadeværelse med gulvvarme. 
   
  1. sal er med to lyse soveværelser med pæne gulve og godt lysindfald. Mindre værelse/hjemmekontor eller som værelse til en lille ny. Ekstra disponibelt rum, vil kunne tillægges soveværelset eller anvendes til walk-in.
   
  Underetagen er modernisret med to flotte, lyse disponible rum, som blev renoveret i foråret 2023 med gulvvarme. Et praktisk viktualierum og et dejligt badeværelse med bruseniche og plads til vaskefaciliteter.
   
  Nem have med delvist overdækket sydvestvendt terrassemiljø, hyggelig fliseterrasse og plæne med plads til børnenes leg og boldspil. Godt udhus. 
   
  Gode parkeringsmuligheder og med plads til campingvogn, trailer og gæsteparkering.

  Type
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 2.285.000 kr.
  Boligareal
  131 m2
  Kælderareal
  76 m2
  Grundareal
  339 m2
  Rum
  4
  Plan
  3
  Byggeår
  1937
  Energimærke
  D
  Ejerudgift pr. måned
  1.956 kr.
  Sagsnummer
  1120000160
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering