Anemonevej 1B, 6000 Kolding

  • Solgt

Den perfekte begynder-, single- eller seniorvilla

Denne villa er beliggende i centralt i Kolding, med nem adgang til bylivet og gågaden med charmerende butikker, hyggelige caféer og en bred vifte af indkøbsmuligheder.
Her bor du tæt på uddannelsesinstitutioner som SDU, Designskolen, IBC og flere skoler. 

Smuk natur er også lige i nærheden ved Kolding Å, lystbådehavnen, Marina Syd og Rebæk Strand – idylliske stier og betagende udsigter langs fjorden.
 
Villaen er lys og velplejet med en gennemtænkt indretning – entreen fordeler til villaens rum, hvor du finder et komfortabelt værelse, et stort og lyst badeværelse med gulvvarme samt et køkken med smukke trædetaljer, der omgiver moderne højglans elementer. Dette køkken giver også plads til en spiseafdeling. Stuen udgør hjertet af hjemmet, med masser af plads til familiens hyggestunder i en behagelig sofagruppe eller ved spisebordet. 
Derudover byder villaen på et praktisk bryggers, hvor køkkenets designelementer skaber en harmonisk sammenhæng. Her kan du også let opbevare sko og overtøj.
 
Genvex-anlægget bidrager til det behagelige indeklima.
 
Haven er enkel og velholdt med en dejlig sydvendt terrasse, perfekt til at nyde solen.
 
Charmerende drivhus, som du kan få adgang til fra stuen. Drivhuset er i øjeblikket møbleret med stole og borde, hvilket giver dig mulighed for at forlænge udesæsonen. 
 
Flisebelagt indkørsel til carport og godt redskabsrum.

Type
Villa
Boligareal
106 m2
Grundareal
555 m2
Rum
4
Plan
1
Byggeår
1989
Energimærke
C
Ejerudgift pr. måned
1.966 kr.
Sagsnummer
1120000103