Havnevej 7, st.. 6, 6094 Hejls

  • Solgt

HEJLSMINDE BADEHOTEL – FERIEEJERLEJLIGHED MED UDSIGT TIL STRAND OG VAND

Her kan I nyde udsigten direkte ud over Hejlsminde Bugt og til Lillebælt fra stuen.

45 m² stuelejlighed med skøn udsigt fra karnap over vandet – veldisponeret med entre, kombineret stue, køkken med spiseplads og soveafsnit med skabsvæg. Pænt badeværelse med brus.

Det charmerende Hejlsminde Badehotel fra 1902, som blev ombygget i 1992 beliggende 20 meter fra stranden og med direkte adgang til eget badeland. Skøn badestrand foran ejendommen med med adgang til badebro, hvorfra man kan bade og fiske.

Bag ejendommen ligger det fantastisk smukke Noret, som er fredet fuglereservat. Der er fra den fælles tagterrasse udsigt til vandet over Noret. Elevator.

Hejlsminde Badehotel er blevet renoveret af flere gange og består i dag af 24 lejligheder, som i i sommerhalvåret har gratis adgang til badelandets børnevenlige faciliteter – børnebassin, babybassin, swimmingpool, spa og sauna – åben fra påskeferien til og med efterårsferien. Ejerforeningen driver i badelandet.

Herudover forefindes tillige fællesrum, legerum, spillerum, bordtennis, billard, udendørs legeplads, minigolf, møntvaskeri og internet.

Danland har kontor og reception i bygningen.

Der er mulighed for at anvende lejligheden en del af året, idet den udlejes gennem Danland. Køber indtræder i lejeaftale med Danland – med mulighed for en god lejeindtægt.

Fællesudgiften inkluderer udgift til: Renovation, forsikring, fælles el/vand/varme samt de normale udvendige vedligeholdelsesudgifter. Fælles arbejdsdag for alle.

Skønne omgivelser ved havnen, slusen, forsamlingshuset og solnedgangsplads med borde og bænke med udsigt til Norets fugleliv.

Dagligvareindkøb i Brugsen i Hejls.

Type
Fritidsbolig
Boligareal
45 m2
Rum
2
Plan
5
Byggeår
1902
Energimærke
B
Ejerudgift pr. måned
2.731 kr.
Sagsnummer
112ES-001326