Havnevej 7, 2. 28, 6094 Hejls

  • Billeder
  • Plantegning
  • Kort

  HEJLSMINDE BADEHOTEL – MED BEDSTE BELIGGENHED 

   
  Her kan I nyde udsigten direkte ud over Hejlsminde Bugt og til Lillebælt fra stuen i ejendommens bedste beliggende lejlighed.
   
  Den 1 værelses lejlighed på 43 m² – ligger på 2. sal med absolut bedste beliggenhed og skønt lysindfald.
  Veldisponeret med kombineret stue og køkken med spiseplads og soveafsnit. Karnap med dobbelt terrassedør og fransk altan med fantastisk udsigt. Pænt badeværelse med brus. Entre med indbygget skabe.
  Se skitseforslag for etablering af soveafsnit ved flytning af køkkenet.
   
  Det charmerende Hejlsminde Badehotel fra 1902, som blev ombygget i 1992 beliggende 20 meter fra stranden og med direkte adgang til eget badeland. Skøn badestrand foran ejendommen med med adgang til badebro, hvorfra man kan bade og fiske.
   
  Bag ejendommen ligger det fantastisk smukke Noret, som er fredet fuglereservat. Der er fra den fælles tagterrasse udsigt til vandet over Noret.
   
  Hejlsminde Badehotel er blevet renoveret af flere gange og består i dag af 24 lejligheder, som i i sommerhalvåret har gratis adgang til badelandets børnevenlige faciliteter – børnebassin, babybassin, swimmingpool, spa og sauna – åben fra påskeferien til og med efterårsferien. Ejerforeningen driver i badelandet. Elevator.
   
  Herudover forefindes tillige fællesrum, legerum, spillerum, bordtennis, billard, udendørs legeplads, minigolf, møntvaskeri og internet.
   
  Danland har kontor og reception i bygningen. Der er mulighed for at indgå udlejningsaftale med henblik på god lejeindtægt.
  Der kan søges om statusændring til helårsbeboelse hos Kolding Kommune.
   
  Fællesudgiften inkluderer udgift til: Renovation, forsikring, fælles el/vand/varme samt de normale udvendige vedligeholdelsesudgifter. Fælles arbejdsdag for alle. 
   
  Skønne omgivelser ved havnen, slusen, forsamlingshuset og solnedgangsplads med borde og bænke med udsigt til Norets fugleliv.
   
  Dagligvareindkøb i Brugsen i Hejls.
   
  Lejligheden udlejes gennem Dancenter.

  Type
  Ejerlejlighed
  Kontantpris
  Tjek boliglån 865.000 kr.
  Boligareal
  43 m2
  Grundareal
  5462 m2
  Rum
  1
  Plan
  5
  Byggeår
  1902
  Energimærke
  B
  Ejerudgift pr. måned
  3.781 kr.
  Sagsnummer
  112ES-001285
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering