Havnevej 7, 2. 24, 6094 Hejls

  • Solgt

HEJLSMINDE BADEHOTEL – FERIEEJERLEJLIGHED MED UDSIGT TIL STRAND OG VAND

Her kan I nyde udsigten direkte ud over Hejlsminde Bugt og til Lillebælt.

Taglejligheden er 52 m² og med skøn udsigt fra karnap i stuen til stranden og vandet. 

Veldisponeret indrettet med rummelig kombineret køkken med god spiseplads, opholdsstue samt godt sofa-/soveafsnit.

Lyst indbydende brusebadeværelse med god plads. Soveværelse med skabsvæg – og med skøn udsigt.

Det charmerende Hejlsminde Badehotel fra 1902, som blev ombygget i 1992 beliggende 20 meter fra stranden og med direkte adgang til eget badeland. Skøn badestrand foran ejendommen med med adgang til badebro, hvorfra man kan bade og fiske.

Bag ejendommen ligger det fantastisk smukke Noret, som er fredet fuglereservat. Der er fra den fælles tagterrasse udsigt til vandet over Noret. Elevator.

Hejlsminde Badehotel er blevet renoveret af flere gange og består i dag af 24 lejligheder, som i i sommerhalvåret har gratis adgang til badelandets børnevenlige faciliteter – børnebassin, babybassin, swimmingpool, spa og sauna – åben fra påskeferien til og med efterårsferien. Ejerforeningen driver i badelandet.

Herudover forefindes tillige fællesrum, legerum, spillerum, bordtennis, billard, udendørs legeplads, minigolf, møntvaskeri og internet.

Danland har kontor og reception i bygningen.

Der er mulighed for at anvende lejligheden en del af året, idet den udlejes gennem Danland. Køber indtræder i lejeaftale med Danland – med mulighed for en god lejeindtægt.

Fællesudgiften inkluderer udgift til: Renovation, forsikring, fælles el/vand/varme samt de normale udvendige vedligeholdelsesudgifter. Fælles arbejdsdag for alle.

Skønne omgivelser ved havnen, slusen, forsamlingshuset og solnedgangsplads med borde og bænke med udsigt til Norets fugleliv.

Dagligvareindkøb i Brugsen i Hejls.

Type
Ejerlejlighed
Boligareal
52 m2
Rum
2
Plan
1
Byggeår
1902
Energimærke
B
Ejerudgift pr. måned
2.744 kr.
Sagsnummer
112ES-001344