Binderup Strandpark 78, 6091 Bjert

  • Solgt

Renoveret fritidshus med skøn havudsigt fra træterrassen – velbeliggende i attraktivt og stemningsfyldt sommerhusområde ved Binderup Strand – naturskønt ved skov og kort til den børnevenlige strand.

De 83 m2 er veludnyttet og indbydende renoveret med klinkebelagt entre og moderniseret lækkert brusebadeværelse med direkte adgang til saunaen. Køkkenet er lyst med god bord- og skabsplads – dejligt praktisk med klinkegulv.

Køkkenet er åbent til stuen, hvor der er masser af plads til at dække op til gæsterne eller hygge sig foran brændeovnen.

Dejligt lysindfald fra de store vinduer i stuen. Og terrassedøren vil tit stå åben, så man nemt kan gå ud og nyde den skønne træterrasse, hvor der er god plads til havemøblerne og grillen. Skønt plateau med god plads, og hvorfra udsigten kan nydes ekstra meget. Soveværelse og ekstra soverum med plads til børnene eller jeres overnattende gæster.

Den 18 m2 carport giver god plads til bilen og overdækker fint bagindgangen til det renoverede bryggers. Eternittaget blev sortmalet i 2008.

Haven er lukket og indbyder til leg og boldspil. Nemt til stranden med livlig aktivitet i løbet af sommeren.

Grunden på 375 m2 er anlagt, så den nemt kan holdes. Ikke tilmeldt udlejningsbureau. Mulighed for fibernet. Sælges med indbo, dog medtages personlige dele. 

Type
Fritidsbolig
Boligareal
83 m2
Grundareal
375 m2
Rum
3
Plan
1
Byggeår
1984
Ejerudgift pr. måned
2.104 kr.
Sagsnummer
BIN7818