Vranderupvej 74, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort

  SMUK LANDEJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR KOLDING


  Vil du have fingrene i en smuk to-etagers landejendom i naturskønne omgivelser, kan denne liebhaverskønhed, moderniseret i 2001, på 310m2 blive din.

  Ejendommen er praktisk indrettet med et dejligt og stort bryggers, to separate børneafdelinger med i alt fire værelser, et indbydende og rummeligt badeværelse samt et muret hjørnekar med bruser.

  Det lækre, lyse og åbne køkken er funktionelt, har to sammenhængende stuer med lysindfald fra udsigtskarnappen, et hyggeligt område med brændeovn til de kolde aftener samt god spisebordsplads til hele familien.

  Udover børneværelserne byder overetagen på et stort aktivitets- og multirum med en fantastisk udsigt og godt lysindfald fra de mange vinduer. Rummet kan, efter behov, opdeles eller indrettes til andre formål som kontor, showroom eller yderligere børneværelser/soverum.

  Det er kun fantasien, der sætter grænser.

  Enhver kvindes drøm går i opfyldelse så snart, at du træder ind i soveværelsets hemmelige rum – det skønne walk-in-closet. Fra soveværelset er der udgang til haven og ligeså et lille, yndigt og funktionelt toilet.

  Enhver mands drøm går til gengæld i opfyldelse så snart, at du træder ud på de 140 m2 store udhusbygninger, der indeholder værksted, dobbelt carport og en fin 80 m2 staldbygning, som blev nyopført i år 2010.

  Til ejendommen er ligeså tilknyttet:

  – Et hestehold hvor boksene nemt kan fjernes og bruges til anden type fritidsbrug, lager eller andre formål, hvis det ønskes.

  – Fold/parkeringsareal

  – Ride- og dressurbane på 30×60 baseret på internationale mål

  – Fyrrum med træpillefyr, hvor varmeforbruget er lavt jf. energimærket.

  Vend blikket mod den usædvanlige flotte og charmerende ejendom, som simpelthen må opleves.

  Hurtig overtagelse er muligt men ikke nødvendigt. Overtagelse kan aftales nærmere ved interesse.

  Boligtype
  Villa
  Kontantpris
  4.100.000 kr.
  Boligareal
  310 m2
  Grundareal
  22380 m2
  Rum
  8
  Plan
  2
  Byggeår
  1778
  Energimærke
  C
  Ejerudgift pr. måned
  2.180 kr.
  • Bestil dokumenter
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering