Thors Ager 3, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort

  Lækker villa opført i 2017. Flotte materialer. Vedligeholdelsesfrit og praktisk.

  Utrolig god planløsning giver en velfungerende bolig uden spildplads. Separat forældreafdeling og børneafdeling. Husets bedste rum er det store og lyse køkken/alrum og stue ud i et. Høje vinduespartier og døre giver et skønt lysindfald i rummet. Hvide akustiklofter.

  Indrettet med entre, bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler. 2 store børneværelser. Badeværelse med brus. Flot hvidt veludstyret køkken med stort køleskab og fryseskab, cooker vandhane m.v. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Ekstra værelse/kontor. Soveværelse med skab. Fra soveværelset direkte adgang til lækkert badeværelse med stor bruseniche med 2 brusere. Haven er anlagt med græs. Grunden ligger højt i kuperet område.

  Der er udgang fra alrummet til sydvendt terrasse og udgang fra stuen til terrasse til aftensolen.

  Der er centralstøvsuger og Nilan ventilationsanlæg.

  God beliggenhed i Koldings nyeste villakvarter. Lukket, børnevenligt område med kort afstand til Dalby Skole, daginstitutioner og idrætshal. Stort stisystem forbinder området og naturen.

  Velindrettet villa fra HusCompagniet med tilvalg: Dobbelt carport med 10 m2 isoleret redskabsrum. Flotte vægge med glasfilt i stedet for væv. Akustiklofter i stue og alrum. Mange indbygningsspot i lofterne indvendigt og udvendigt. Ekstra skabe i køkken og bryggers. Dobbelt bruseniche og væghængte toiletter. Flisebelægning hele vejen rundt om huset. Græsplæne og hæk. Huset er klar til indflytning straks.

  Boligtype
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 2.900.000 kr.
  Boligareal
  142 m2
  Grundareal
  940 m2
  Rum
  4
  Plan
  1
  Byggeår
  2017
  Energimærke
  A2015
  Ejerudgift pr. måned
  3.431 kr.
  • Bestil dokumenter
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering