Kobbelvænge 1, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort


  UDSIGTSVILLA I STRANDHUSE

  Moderniseret kvalitetsvilla med storslået udsigt mod fjorden og smuk view ind over byen – beliggende på det attraktive Kobbelvænge – med gåafstand til fjorden, naturområde, indkøbsmuligheder og Lyshøj Skolen.

  Præsentabel med tegltag, zinkinddækket udhæng og træ/alu-vinduer.

  Skøn 100 m2 stor træterrasse med udsigt og læfyldte kroge – her kan man sidde ugenert og nyde udsigten til fjorden og naturen. Villaen byder på unikt køkken/alrum/stue, hvor familien vil samles. 

  Stueetagen er gennemmoderniseret med kvalitetskøkken fra Multiform, alt i hvidevare, skønt lysindfald og udgang til terrasse og udsigtsaltan. Lys entre, moderniseret gæstetoilet samt 2 gode børneværelser. Overalt med gennemgående klinker og gulvvarme

  Overtagen er med hyggelig opholdsstue med udsigt og udgang til altan. Nydeligt kar- og brusebadeværelse. Forældresoveværelse med indbygget skabe. Lille hems. Her er lette vægge, som  nemt vil kunne flyttes, hvis I skulle ønske en anden ruminddeling eller -indretning.

  Underetagen er en perfekt teenageafdeling eller hjemmekontor  – praktisk indrettet med særskilt bryggers/bagindgang til stort værelse, som vil kunne opdeles. Der er gulvarme i værelset og udgang til overdækket terrasse og haven. Stort brusebadeværelse. Fyrrum med fjernvarmeinstallation. Godt depot og viktualierum. 

  Dobbelt carport med integreret garage og gennemgang til terrassen.

  Dejlig velanlagt have med plads til boldspil og viadukt til Apotekerengen med vandrestier og naturskønt vådområde.

  Fra Kobbelvænge er der få minutters kørsel til motorvejsnettet og byens centrum. 

  Type
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 5.750.000 kr.
  Boligareal
  196 m2
  Kælderareal
  60 m2
  Grundareal
  1106 m2
  Rum
  7
  Plan
  3
  Byggeår
  1970
  Energimærke
  C
  Ejerudgift pr. måned
  5.877 kr.
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering