El-Vej 3, 6000 Kolding

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort


  RUMMELIG OG UTRADITIONEL FAMILIEVILLA

  Denne familievilla har en veldisponeret indretning for den store familie – og velbeliggende i Seest med kort afstand til indkøb, skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter. 

  Villaens 177 m2 og 60 m2 kælder giver plads hele familien – her er en skøn stor opholdsstue med gode møbleringsmuligheder, hyggelig brændeovn og udgang til havestue, som kan benyttes en stor del af året.

  Moderniseret og indbydende køkken/alrum med plads til langbord og funktionelt indrettet køkken med lyst inventar med træbordplade. Klinkegulv med komfortabel gulvvarme.

  Direkte udgang fra køkken/alrummet til vestvendt fliseterrasse og haven. 

  Værelsesafdeling i forskudt plan – med forældresoveværelse, 3 værelser, garderobeplads og lyst indbydende brusebadeværelse. 

  Entre og gæstetoilet. 

  Højloftet underetage med 2 sammenhængende disponible rum med aktivitetsmuligheder eller god opbevaring. Praktisk bagindgang, hvor børnene kan komme ind med deres støvler, tasker og tøj ved vaskerummet. Fyrrum med fjernvarme. 

  En veldisponeret indretning, hvor man kan være mange 

  Lukket have med god plads til børnenes leg, boldspil og fritidsaktivitetter. 

  Flisebelagt indkørsel vil carport med redskabsrum. God opbevaringsmulighed i udhus – og praktisk cykelparkering under halvtag. 

  I kontantprisen er indeholdt kr. 200.000 til udskiftning af tagbelægning på villaen iht. tilbud – nye Cembrit B7 eternitplader inkl. montering af nye zinktagrender, diverse inddækninger og taghætter. 

  Type
  Villa
  Kontantpris
  Tjek boliglån 2.285.000 kr.
  Boligareal
  177 m2
  Kælderareal
  60 m2
  Grundareal
  961 m2
  Rum
  5
  Plan
  2
  Byggeår
  1966
  Energimærke
  E
  Ejerudgift pr. måned
  2.954 kr.
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering