Havnevej 7, 2. 28, 6094 Hejls

  • Panoramaudsigt
  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort

HEJLSMINDE BADEHOTEL – MED BEDSTE BELIGGENHED 

Her kan I nyde udsigten direkte ud over Hejlsminde Bugt og til Lillebælt fra stuen i ejendommens bedste beliggende lejlighed.

Den 1 værelses lejlighed på 43 m² – ligger på 2. sal med absolut bedste beliggenhed og skønt lysindfald.

Veldisponeret med kombineret stue og køkken med spiseplads og soveafsnit. Karnap med dobbelt terrassedør og fransk altan med fantastisk udsigt. Pænt badeværelse med brus. Entre med indbygget skabe.

Det charmerende Hejlsminde Badehotel fra 1902, som blev ombygget i 1992 beliggende 20 meter fra stranden og med direkte adgang til eget badeland. Skøn badestrand foran ejendommen med med adgang til badebro, hvorfra man kan bade og fiske.

Bag ejendommen ligger det fantastisk smukke Noret, som er fredet fuglereservat. Der er fra den fælles tagterrasse udsigt til vandet over Noret.

Hejlsminde Badehotel er blevet renoveret af flere gange og består i dag af 24 lejligheder, som i i sommerhalvåret har gratis adgang til badelandets børnevenlige faciliteter – børnebassin, babybassin, swimmingpool, spa og sauna – åben fra påskeferien til og med efterårsferien. Ejerforeningen driver i badelandet. Elevator.

Herudover forefindes tillige fællesrum, legerum, spillerum, bordtennis, billard, udendørs legeplads, minigolf, møntvaskeri og internet.

Danland har kontor og reception i bygningen.

Udlejningsaftale med Danland udløber 01.01.2022. Der er mulighed for at forny aftalen med henblik på god lejeindtægt.

Der kan søges om statusændring til helårsbeboelse hos Kolding Kommune.

Fællesudgiften inkluderer udgift til: Renovation, forsikring, fælles el/vand/varme samt de normale udvendige vedligeholdelsesudgifter. Fælles arbejdsdag for alle. 

Skønne omgivelser ved havnen, slusen, forsamlingshuset og solnedgangsplads med borde og bænke med udsigt til Norets fugleliv.

Dagligvareindkøb i Brugsen i Hejls.

Type
Sommerhus
Kontantpris
Tjek boliglån 925.000 kr.
Boligareal
43 m2
Kælderareal
507 m2
Rum
1
Plan
5
Byggeår
1902
Energimærke
B
Ejerudgift pr. måned
2.880 kr.
  • Bestil salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering