Havnevej 3E, 6094 Hejls

  • Billeder
  • Plantegninger
  • Kort

  FLOT OG SPÆNDENDE BOLIG I 2. RÆKKE FRA VANDET

  Få meters afstand til lækker badestrand og lystbådehavnen. Da boligerne blev opført i 2005 var det med individuelle indretninger og kræsent materialevalg.

  Til boligen er en overkommelig have, der består af en lille græsplæne ved gavlen, mens resten af grunden er flisebelagt og omfatter en dejlig vestvendt gårdhave. 

  Fra de 2 altaner på 1. sal er der en flot udsigt, mod syd/øst til lystbådehavnen og mod vest over Hejlsminde Nor og solnedgangen. 

  Enderækkehus med en utrolig god indretning og store vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald i boligen. Indrettet med entre, gæstetoilet, bryggers. Flot køkken i åben forbindelse med dejlig lys opholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til stor vestvendt, delvis overdækket gårdhave, med stor elektrisk markise, der kan dække næsten hele terrassen. I stuen er der trappe til tagetagen, hvor der er et lækker stort badeværelse med stor brusekabine med vandmassage og spabad. Der er vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med udgang til stor syd/østvendt altan.

  Stuen på 1. sal er med udgang til stor vestvendte altan med flot udsigt over Noret. Efter behov, vil stuen nemt kunne opdeles i 2 værelser, som på den oprindelige indretningsplan.

  Carport med godt redskabsrum.

  Der er gode muligheder for cykel-, løbe- og vandreture på de mange naturstier i Hejlsminde, langs Noret og ved Skamlingsbanken.

  Her er masser af aktivitsmuligheder med  windsurfing, beach volly, kajak og sejlads.

  Nysgerrig på mere om lokalområdet – se www.hejlshejlsminde.dk

  Boligtype
  Rækkehus
  Kontantpris
  Tjek boliglån 2.195.000 kr.
  Boligareal
  132 m2
  Grundareal
  183 m2
  Rum
  3
  Plan
  2
  Byggeår
  2005
  Energimærke
  B
  Ejerudgift pr. måned
  3.259 kr.
  • Bestil dokumenter
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt ejendomsmægler
  • Bestil salgsvurdering